Skip to main content

OM OS

Hør omkring virksomheden

Vores baggrund

Din Sadelmager bygger på mange års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og komfleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores historie

Din Sadelmager blev startet i 1985 af Michael Brodie. I begyndelsen var det et værksted hvor man kunne få repareret sit rideudstyr, f.eks. opstoppet eller omstoppet sadel og repareret sit seletøj. Det kan man stadig, men i 1987 blev en udvidelse nødvendig, idet udvalget af sadler og rideudstyr krævede mere plads. Det blev så til den gamle forretning i Frederiksalle I Aarhus med tilhørende værksted.

Den 1.9.2007 er flyttede vi til Hasselager på adressen Ved Milepælen 2a, 8361 Hasselager, i Horze Århus´s forretningslokaler. Vi kører gerne ud og ser både på hest og sadel.

Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i sadel opgaver til private og erhvervs kunder. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde arbejde, som forbedre både miljøet, men som samtidig også er omkostnings-besparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores services og er fuldt tilfreds med hele processen fra første møde til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder kundens ønsker & krav.

Hvem er vi nu

Januar 2016 sker der et generationsskifte, June Løweneck overtager ejerskabet af Din Sadelmager og Michael Brodie efter efterfølgende ansat i værkstedet. June har stået mesterlære ved Michael og har lært håndværket.

Michael Brodie har lært håndværket af sin far John Brodie. John Brodie blev udlært i Skotland og arbejdede i mange år ved sadelmageriet “N.H Götke & Søn” her i Aarhus.